Overdækning af stillads eller byggeri

For håndværkerne på stilladset er det en fordel at bruge overdækning fra BERA Stilladser til at overdække hele byggerier eller bygninger, der skal gennemgribende renoveres. Tidsplaner kan holdes året rundt og resultatet er effektiv byggestyring.

Overdækninger bruges i højere grad end tidligere for at optimere byggeprocessen og forkorte byggeperioden. Samtidig undgår man at tænke på dårligt vejr, og sparer tid i forhold til den daglige afdækning af tage og bygninger og løber ingen risiko for indtrængende vand og sne.

Bedre byggeri er ofte resultatet af overdækning og inddækning med enten plastik eller offshore net.

Hvad er overdækning?

En normal overdækning strækker sig over taget på byggeriet, og skærmer for det værste vejr. Overdækninger gør det således muligt at arbejde i tørvejr, og kan være med til at sikre at arbejdet bliver færdigt til tiden. En overdækning kan være en god idé hvis der er tale om mindre opgaver, som eksempelvis renovering af tag.

En overdækning er med til at mindske bekymringerne for vejret, såvel som at skulle af- og tildække byggeriet i starten og slutningen af arbejdsdagen. Er der dog tale om en længere opgave, vil en totalinddækning være mere ideel.

Totalinddækning af byggeri

For at være bedst mulig bekskyttet mod det danske vejr, foreslår vi en totalinddækning af byggeriet. En totalinddækning beskytter både byggeri og medarbejder fra vind og vejr, og er ideel til større opgaver, hvor deadlines skal overholdes. Det kan være en kæmpe fordel at totalinddække byggeriet ved længerevarende opgaver, som eksempelvis større renovationer, tekniske installationer, maler- eller murerarbejde.

Totalinddækningen sikre et godt arbejdsmiljø, og sørger for at dine opgaver bliver klar til tiden. Da du og dine medarbejdere ikke skal tænke på vejret, når byggeriet er totalinddækket, kommer i også til at spare både penge og tid, såvel som at optimere byggeprocessen. 

En overdækningsløsning der passer til dig

Er du stadig i tvivl om hvilken løsning der passer bedst til dig og din opgave, så tag gerne kontakt til BERA - leje af stilladser i dag, og så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning. Vores faguddannet personale hjælper dig frem til, hvad du og din opgave har brug for, for at nå jeres deadline og udfører et godt stykke arbejde.

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os – Tryk på billedet for mail eller ring på vores direkte numre:

Peter Johansen

Peter Johansen

Økonomi/Adm.chef/Ejer

Telefon:  98123411

Mobil:  20109627

Leif Hejselbak

Leif Hejselbak

Drift/Montagechef/Ejer

Telefon:  98123411

Mobil:  40423413

Morten Mosbæk

Morten Mosbæk

Konduktør

Telefon:  98123411

Mobil:  40423411

Thomas Riis

Thomas Riis

Konduktør

Telefon:  98123411

Mobil:  42725121

Birgit Kragelund

Birgit Kragelund

Regnskabsassistent

Telefon:  98123411

Mobil:  98123411

Muhieddin Khaled

Muhieddin Khaled

Beregner/konduktør

Telefon:  98123411

Mobil:  44127166