Industristillads

Hos BERA Stilladser tilbyder vi fleksible +8 stilladser med høj lastkapacitet uden at gå på kompromis med sikkerheden. Kravet til belastningen kombineret med de trange pladsforhold, gør det fleksible +8 stilladssystem ideelt til stillads i industrien.

Hvad end I mangler industristillads til høje, lave, brede, simple eller komplicerede opgaver, så kan vores +8 stilladser klare opgaven.

Fleksible industristilladser

Hos BERA Stilladser bruger vi stilladssystemet +8, som har lav egenvægt men høj lastkapacitet. Stilladset er kendetegnet ved, først og fremmest, fleksibiliteten og en lidt hurtigere montagetid, end tilsvarende typer af stilladser. Derfor kan opstillingen af stilladset forventes udført med mindre tidsforbrug, hvilket er en økonomisk fordel for dig og dine medarbejdere. Stilladset kan tilpasses ethvert omfang eller specifikt industribehov. Desuden opfylder stilladset lovgivningens krav til både sikkerhed og belastningsevne.

Med industristilladser fra BERA Stilladser får du mulighed for at tilpasse, hvordan stilladset skal opstilles, så det passer til dit byggeprojekts behov. Med vores industristilladser får du ikke kun fleksible stilladser - du får også en fleksibel arbejdsplads, som gør det let for dig og dine medarbejdere at komme rundt.

Hurtig og sikker opsætning af industristilladser

Hos BERA Stilladsfirma sørger vi for en hurtig og sikker opsætning af industristilladser. Alle vores stilladsmontører er professionelle og uddannede fagfolk, så du er sikret en optimal løsning. Vores +8 stilladssystem gør det let og enkelt både at montere og demontere. Dette er muligt grundet deres lette vægt og deres utrolige fleksibilitet. Dette er alt sammen til fordel for dig.

Da vores industristillads er lette og hurtige at montere, bruges der færre timer med opsætning. Dette giver dig mulighed for hurtigere at komme i gang med arbejdet og blive færdig.

Totalløsninger indenfor stilladser

Hvad enten du mangler små eller store stilladsløsninger, så er BERA Stilladser her for at hjælpe. Vi sørger for opstilling, nedtagning, sikkerhed og meget mere for det stillads, du lige står og mangler. Kontakt os i dag for at høre mere om hvilken slags stillads der passer til den opgave, du står overfor.

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os – Tryk på billedet for mail eller ring på vores direkte numre:

Peter Johansen

Peter Johansen

Økonomi/Adm.chef/Ejer

Telefon:  98123411

Mobil:  20109627

Leif Hejselbak

Leif Hejselbak

Drift/Montagechef/Ejer

Telefon:  98123411

Mobil:  40423413

Morten Mosbæk

Morten Mosbæk

Konduktør

Telefon:  98123411

Mobil:  40423411

Thomas Riis

Thomas Riis

Konduktør

Telefon:  98123411

Mobil:  42725121

Birgit Kragelund

Birgit Kragelund

Regnskabsassistent

Telefon:  98123411

Mobil:  98123411

Muhieddin Khaled

Muhieddin Khaled

Beregner/konduktør

Telefon:  98123411

Mobil:  44127166