ERGO murerstillads

ERGO murerstillads fra BERA Stilladser udføres i søjlestilladset +8, som opfylder fremtidens krav til ergonomi og logistik, når der skal skiftes vinduer samtidig med opmuring og tagudskiftning. ERGO stillads er fremtidens afløser til det traditionelle murerstillads, og det sørger for, at sikkerhed og mobilitet er i top.

Kunden sparer tid og penge på ERGO murerstillads, eftersom der er langt mindre arbejde for mureren. Han flytter KUN med den indvendige konsol. Hoveddækkene i stilladset (mellem søjlerne) flyttes ALDRIG. Bredden på stilladset mellem søjlerne er 1,75 m. i dybden, hvortil kommer det indvendige konsoldæk på 0,6 m.

Hvad er arbejdsgangen for vores ERGO stillads?

  • Konsoldækket sidder som udgangspunkt ud for hoveddækket
  • Konsoldækket flyttes 0,5 - 0,7 m. ned i forhold til hoveddækket. Her står mureren. Materialerne er i hoftehøjde. Der mures 1 - 1,5 m. op
  • Herefter flyttes konsoldækket tilbage til udgangspositionen, d.v.s. ud for hoveddækket, hvor det efterlades
  • Denne proces gentages ud for hvert hoveddæk i stilladset

Nemt og sikkert ERGO murerstillads

Hos BERA Stilladser arbejder vi kun med det bedste. Indenfor for murerstilladser er det ERGO stilladser. Disse murerstilladser er et +8 stilladssystem, der gør det nemt og fleksibelt både at montere og demontere. Dette gør, at du sparer tid og penge ved hurtigt og nemt, at kunne udføre en opgave.

Hos BERA Stilladser er sikkerheden en topprioritet. Af denne grund er vores ERGO stilladser selvfølgelig det bedste og mest sikre murerstillads, der giver de bedst mulige arbejdsbetingelser. Vores ERGO murerstilladser opfylder alle de lovkrav, som arbejdstilsynet har stillet, og sikrer derfor, at både du og dine medarbejdere har et godt og lovkravsopfyldende murerstillads.

Murerstilladser der passer til dig

Ønsker du at høre mere om vores ERGO murerstilladser, så kontakt BERA Stilladser i dag og få mere at vide om, hvilke løsninger vi kan give dig for at opfylde dine stilladsbehov.

Hos BERA Stilladsudlejning sørger vi for opstilling og nedtagning af stilladser, herunder facadestilladser, og vi er med til at gøre dig og dine medarbejderes arbejde nemmere, så I hurtigt kan komme i gang og efterfølgende afslutte opgaver på tilfredsstillende vis. Kontakt os i dag for at høre mere om murerstilladser.

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os – Tryk på billedet for mail eller ring på vores direkte numre:

Peter Johansen

Peter Johansen

Økonomi/Adm.chef/Ejer

Telefon:  98123411

Mobil:  20109627

Leif Hejselbak

Leif Hejselbak

Drift/Montagechef/Ejer

Telefon:  98123411

Mobil:  40423413

Morten Mosbæk

Morten Mosbæk

Konduktør

Telefon:  98123411

Mobil:  40423411

Thomas Riis

Thomas Riis

Konduktør

Telefon:  98123411

Mobil:  42725121

Birgit Kragelund

Birgit Kragelund

Regnskabsassistent

Telefon:  98123411

Mobil:  98123411

Muhieddin Khaled

Muhieddin Khaled

Beregner/konduktør

Telefon:  98123411

Mobil:  44127166