Udlejning af stilladser

Vi bruger stilladssystemet +8,hvor styrke, sikkerhed og lav vægt er kombineret i et ægte 8-vejs stillads: Det er muligt at bygge i valgfrie vinkler med op til otte komponenter, horisontaler, konsoller, gitre og lignende i hvert knudepunkt. Da de enkelte komponenter har lav egenvægt, men høj lastkapacitet, kan der endvidere bygges meget højt med systemet uden af gå på kompromis med sikkerheden.

Det betyder, at hvad enten stilladset skal være højt, lavt, smalt, bredt, simpelt eller kompliceret, så kan systemet bruges til opgaven. Mulighederne er næsten uendelige. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Selv hængestilladser kan med fordel bygges af +8. Med de specielle, forstærkede horisontaler kan store, gennemgående platforme konstrueres til for eksempel arbejde med tage og lofter.

Synlig sikkerhed med visuel kontrol

Alle komponenter låses med et unikt kilesystem med visuel kontrol. Kilerne sidder fast, selv ved rystelser og vibrationer. Søjler og rammer forbindes med et specielt forbindelsessystem med en udvendig rørmuffe, der er stærkere end søjlen. Koblingssystemet giver ikke kun stabile og stærke stilladser, men også stilladser som kan følge den mest besværlige facade, uden at der bliver farlige huller i konstruktionen.

Hurtigt, også til hverdag

Der er sat mange verdensrekorder med +8, så det er bevisligt meget hurtigt at arbejde med. I hverdagen, hvor der ikke findes mange rette facader eller horisontale underlag, kommer systemet virkelig til sin ret, når stilladser skal monteres eller pilles ned. Med sit ergonomiske design og velafbalancerede komponenter med lav vægt, er systemet også behageligt at arbejde med i længden.

Det er alt sammen til din fordel, da der ganske enkelt skal bruges færre timer på montagearbejdet end med andre systemer. Det giver lavere omkostninger og en bedre totaløkonomi i dit projekt.

Vores stilladsmontører er professionelle fagfolk, der alle har gennemgået den 2-årige montøruddannelse.

Vi er naturligvis også leveringsdygtige i indretning og hjælpemidler, sikkerhedsløsninger og andet tilbehør.

Vores stilladser til udlejning

Klik på et punkt og læs mere

 • Hængestillads


  Hvad er hængestilladser?

  Hængestilladser benyttes i de tilfælde, hvor man ikke vil finde det ansvarligt eller brugbart at benytte almindelige stilladser. Her er de fordelagtige at bruge ved situationer, hvor det kan være nødvendigt eksempelvis at skulle undgå trafik, hvor byggehøjden kan være for stor, hvis underlaget ikke er holdbart, eller hvis der skal holdes veje fri til gennemkørsel.  

  Hængestilladserne benyttes netop særligt i tilfælde, hvor stilladserne ikke kan opstilles på det tilgængelige terræn, og det derfor eksempelvis er en nødvendighed at hænge stilladserne ned ad bygningen fra toppen af. Dette forekommer især, hvor der arbejdes ved høje bygninger. Netop fordi hængestilladser benyttes i mere komplicerede bygningssituationer eller industriopgaver, er dets muligheder næsten uendelige, da de netop er mulige at gøre brug af til opgaver, hvor almindelige stilladser ikke er tilstrækkelige.

   

  Hvad er fordelen ved at bruge vores hængestilladser?

  Uanset hvad du skal bruge vores hængestilladser til, og uanset hvor kompliceret en konstruktion af hængestilladser, som vi skal lave, er det muligt for os at imødekomme ethvert behov. Hos BERA Stilladser bygger vi hængestilladser i stilladssystemet +8, hvilket netop betyder, at mulighederne stort set er uendelige. +8 stilladserne sikrer også, at der arbejdes med stilladser, som er af høj kvalitet, let i vægt, har høj styrke, og er af højeste sikkerhed.

  På grund af vores stilladssystem har vi mulighed for at skabe helt unikke kombinationer af hængestilladser, hvor kun fantasien vil være med til at sætte grænser. Så uanset hvad du vil have skabt af hængestillads konstruktioner, er det muligt for os at konstruere dem, så de fuldstændigt er tilpasset dit ønske og din specifikke opgave.

  Hos BERA Stilladser går vi op i kvalitet hele vejen rundt, hvilket naturligvis også afspejles i vores udvalg af stilladser og vores arbejde med dem. Derudover er det også vigtigt for os, at du som kunde i sidste ende får det bedst mulige produkt, og at produktet afspejler netop dine behov. Vi er først tilfredse, når vores kunde er tilfreds, og derfor er løsningen af dit problem altid i højsædet hos os.

   

 • Skinnestillads/rullestilladser

  Skinnestilladser opbygges på store gennemgående skinner som udlægges på terrænet. Herpå opbygges stilladset på hjul for at opnå en fleksibel løsning der ofte opbygges indvendig i store haller. Skinnestilladserne kan kunden selv flytte på skinnerne, til de varierende arbejdssteder.

  Rullestilladser findes i mange variationer. Dvs. stilladser kørende på stilladshjul. De mindste rullestilladser er de kendte aluminums rullestilladser.

  Større rullestilladser leveres og opstilles af BERA Stilladser, oftest til loftsarbejder i større haller og idrætshaller. Her udføres de som skråstilladser, der følger loftes hældning.

 • Facadestillads

   

  Vi tilbyder facadestilladser, som kan tilpasses enhver opgave

  Hos BERA Stilladser arbejder vi med facadestilladser, der er udviklet således, at de kan benyttes til flere forskelligeprojekttyper. Hvis du vil i gang med et større renoveringsprojekt på facaden af din bygning, kan vi bidrage med facadestilladser, som sikrer dig en optimal løsning på din opgave. Vi har desuden mulighed for at levere facadestilladser til både private og til erhverv.  

  Vores facadestilladser er, grundet deres aluminiumsdæk, fordelagtige at benytte, da de er skridsikre samt opbygget af få komponenter, der gør dem nemme at montere. Det gør, at vi hos BERA Stilladser kan arbejde effektivt med den bedste kvalitet af stilladser i branchen, uanset om du skal foretage en større facaderenovering eller et mindre malerprojekt.

  Den sikreste løsning på markedet

  Vi arbejder med facadestilladser af den højeste kvalitet, så du er garanteret en specifik og præcis løsning, hvor der ikke bliver gået på kompromis med hverken sikkerhed eller kvalitet. Tilvalget af kvalitet, sikkerhed og en specifik dialog med os sikrer dig nemlig, at du får den mest optimale løsning på markedet til dit kommende projekt, og det er noget, som vi hos BERA Stilladser altid gerne vil sikre vores kunder.

  Vores facadestilladser har udelukkende stilladsdæk af aluminium, der er skridsikre og perforeret, hvilket er den bedst mulige løsning i et facadestillads. Det garanterer nemlig netop et skridsikkert underlag og dermed et godt arbejdsmiljø for brugerne af stilladset under alle tænkelige vejrforhold.

  Hos BERA Stilladser mener vi, at stilladsdæk i aluminium på facadestilladser er en investering i fremtiden, da de skaber særdeles gode arbejdsbetingelser for brugerne af stilladset samtidig med, at de opfylder de belastningskrav, som findes for stilladser.

  Hvad er fordelene ved at vælge facadestilladser fra os?

   - Vi har mulighed for at tilpasse og skræddersy stilladserne efter netop den opgave, som du skal have udført

  - Uanset eventuelle komplikationer vil vi i samarbejde med dig finde den bedst mulige løsning

  - Vi adskiller os fra andre stilladsfirmaer i branchen, da vi ligeledes kan tilbyde højere belastningsklasser i stilladser samtidig med, at stilladsdækkene er af aluminium

  - Vores facadestilladser er det bedste valg, hvis du går op i kvalitet og sikkerhed

   

  Hos BERA Stilladser tilbyder vi dermed facadestilladser, der kan tilpasses enhver opgave, og som er det sikre, kvalitetsbevidste valg. Vi kan være behjælpelige med stilladser til alt fra mindre til større renoveringsprojekter, uanset hvad din opgave måtte lyde på.

   

 • ERGO stillads/murerstillads

  ERGO stillads fra BERA Stilladser udføres i søjlestilladset +8, som opfylder fremtidens krav til ergonomi og logistik når der skal skiftes vinduer samtidig med opmuring, og tagudskiftning.

  ERGO stillads er fremtidens afløser til det traditionelle murerstillads.

  Kunden sparer tid og penge på ERGO stillads, fordi der er langt mindre arbejde for murer arbejds manden. Han flytter KUN med den indvendige konsol. Hoveddækkene i stilladset (mellem søjlerne) flyttes ALDRIG.

  Bredden på stilladset mellem søjlerne er 1,75 m. i dybden, hvortil kommer det indvendige konsoldæk på 0,6 m.

   

  ARBEJDSGANGEN ER:

  Konsoldækket sidder som udgangspunkt ud for hoveddækket.

  Konsoldækket flyttes 0,5 - 0,7 m. ned i forhold til hoveddækket. Her står mureren. Materialerne er i hoftehøjde. Der mureres 1 - 1,5 m. op.

  Herefter flyttes konsoldækket tilbage til udgangspositionen, d.v.s. ud for hoveddækket, hvor det efterlades. 

  Denne proces gentages ud for hvert hoveddæk i stilladset. 

   

 • Industristillads

  Krav til belastningen, kombineret med trange pladsforhold, gør det fleksible +8 stillads ideelt til stillads i industrien. Da de enkelte komponenter har lav egenvægt, men høj lastkapacitet, kan der endvidere bygges meget højt med systemet uden af gå på kompromis med sikkerheden.

 • Søjlestillads

  Søjlestillads i stilladssystemet +8, kan være en nødvendighed på byejendomme og erhvervsbygninger, da de enkelte komponenter har lav egenvægt med høj lastkapacitet. Ideelt til materialeplatforme, trappetårne og facadearbejde. 

  Søjlestillads i +8 stillads giver dig mulighed for at tilpasse højderne i stilladset efter etagehøjderne i bygningen, med ½ mtr. spring i dækhøjderne.

  Søjlestilladset i +8 er derfor den bedste stilladsløsning til vinduesudskiftning. Dels fordi dækhøjderne tilpasses under vinduerne, men også pga. den vertikale transport af vinduerne på stilladset. Stilladsbredden mellem søjlerne vil minium være 1,25 m. Samtidig er belastningsklassen fra klasse 4 og op til klasse 6, alt efter hvordan +8 stilladset vælges opbygget. Derfor er det vigtigt, at vi sammen med kunden laver en behovs afstemning.

 • Overdækning

  For håndværkerne på stilladset, er det en fordel at bruge overdækning fra BERA Stilladser, til at overdække hele byggerier eller bygninger der skal gennemgribende renoveres. Tidsplaner kan holdes året rundt og resultatet er effektiv byggestyring.

  Overdækninger bruges i højere grad end tidligere, for at optimere byggeprocessen og forkorte byggeperioden. Samtidig undgår man at tænke på dårligt vejr, og sparer tid i forhold til den daglige afdækning af tage og bygninger og løber ingen risiko for indtrængende vand og sne.

  Bedre byggeri er ofte resultatet af overdækning og inddækning med enten plastik eller offshore net.

 • Klimaskærm

  Klimaskærme monteres på toppen af stilladset i forbindelse med facaderenovering.
  Du får en tør facade og et godt slutresultat af facaderenoveringen.

 • GEDA-hejs / materialehejs

  Til aflastning af tunge løft samt til materialefremførsel, kan vi tilbyde elhejs med wire op til 160 kg. belastning.

  Vi kombinerer stillads med materialehejs af typen GEDA200Z samt GEDA300Z. Hejsene kan stoppe og dreje ind på hver dækhøjde med materialer.

  GEDA hejs - spar tid og optimer arbejdsmiljø og ergonomi.

  GEDA200Z (200 kg. lasteevne). Kurv kan højre - og venstre svinge.
  God til baggårde og elevatorskakte inde i bygninger.

  GEDA300Z (300 kg. lasteevne). Kurv kan højresvinge.
  Perfekt til stenhoveder ved op murring. Mulighed for montering af kaldefunktion.

  Der kan monteres galge på maskinerne til lange materialer

   

  Vi har også tagelevatorer i vores program, og vinduesløfter til brug på vores stilladser.

   

   

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os – Tryk på billedet for mail eller ring på vores direkte numre:

Peter Johansen

Peter Johansen

Økonomi/Adm.chef/Ejer

Telefon 98 12 34 11

Mobil 20 10 96 27

Leif Hejselbak

Leif Hejselbak

Drift/Montagechef/Ejer

Telefon 98 12 34 11

Mobil 40 42 34 13

Jan Ravnkilde

Jan Ravnkilde

Beregner

Telefon 98 12 34 11

Mobil 25 25 74 28

Jacob Andersen

Jacob Andersen

Konduktør

Telefon 98 12 34 11

Mobil 40 42 34 11

Thomas Riis

Thomas Riis

Konduktør

Telefon 98123411

Mobil 42725121