Om BERA Stilladser

 

BERA Stilladser i Aalborg, opstod tilbage i 1936 med den unge tømrermester N.P. Risgaard, i et kælderlokale i Aalborg. 

Han udlejede træstiger til byens håndværksmestre. Det viste sig snart at være en udmærket forretning, så han øgede langsomt sin beholdning af stiger og lavede få år senere sin egen stilladskonstruktion i træ.

I 1956 fik BERA kontakt til Berliner Rahmengerüst i Tyskland og fik licens til at fremstille og markedsføre deres stilladser, og dermed virksomheds navnet BERA. 

Virksomheden har i gennem årene været landsdækkende og under forskellige ejerskaber.

 I forbindelse med en gennemgribende omstrukturering i 2004, var det nødvendig at søge tilbage til rødderne, og siden har BERA Stilladser i Aalborg, været et selvstændigt firma, med fokus på professionel udvikling og opstilling af stilladsløsninger.

Ledelsen i BERA Stilladser består af drift- og montagechef Leif Hejselbak og økonomichef Peter Johansen, som er partnere i ejerkredsen.

BERA Stilladser er en fleksibel og professionel total­leverandør af stilladser, hejs og overdækninger. Vores målsætning og værdigrundlag, er at sælge "gode oplevelser". Det betyder at vi gennem dialog med kunden finder den bedste stilladsløsning til opgaven.

Det er samtidig en forudsætning, at vi opstiller stilladset så det fuldt ud opfylder AT´s anvisninger.

Stilladstypen er +8 stillads, som er det stilladssystem i stilladsbranchen, med flest indlysende fordele pga. belastningsevner, fleksibilitet og konstruktions muligheder. Med PcP aluminiumsdæk opnåes en højere lastklasse, end lignende stilladstyper hos vores kollegaer i branchen.

BERA Stilladser rækker ud til kunder i den nordlige del af Jylland. Det gælder alle typer stilladser, hejs og overdækninger inden for bygge- og anlægsbranchen, industri- og forbrændingsanlæg,  flyvedligeholdelse og vindmølleindustri.

Vi ser frem til at betjene dig som vores næste kunde. Kontakt os straks med din forespørgsel, ved at klikke på personerne nederst på siden.

 

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os – Tryk på billedet for mail eller ring på vores direkte numre:

Peter Johansen

Peter Johansen

Økonomi/Adm.chef/Ejer

Telefon 98 12 34 11

Mobil 20 10 96 27

Leif Hejselbak

Leif Hejselbak

Drift/Montagechef/Ejer

Telefon 98 12 34 11

Mobil 40 42 34 13

Jan Ravnkilde

Jan Ravnkilde

Beregner

Telefon 98 12 34 11

Mobil 25 25 74 28

Morten Mosbæk

Morten Mosbæk

Konduktør

Telefon 98 12 34 11

Mobil 40 42 34 11

Thomas Riis

Thomas Riis

Konduktør

Telefon 98123411

Mobil 42725121