Udlejning af stilladser

Vi bruger stilladssystemet +8,hvor styrke, sikkerhed og lav vægt er kombineret i et ægte 8-vejs stillads: Det er muligt at bygge i valgfrie vinkler med op til otte komponenter, horisontaler, konsoller, gitre og lignende i hvert knudepunkt. Da de enkelte komponenter har lav egenvægt, men høj lastkapacitet, kan der endvidere bygges meget højt med systemet uden af gå på kompromis med sikkerheden.

Det betyder, at hvad enten stilladset skal være højt, lavt, smalt, bredt, simpelt eller kompliceret, så kan systemet bruges til opgaven. Mulighederne er næsten uendelige. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Selv hængestilladser kan med fordel bygges af +8. Med de specielle, forstærkede horisontaler kan store, gennemgående platforme konstrueres til for eksempel arbejde med tage og lofter.

Synlig sikkerhed med visuel kontrol

Alle komponenter låses med et unikt kilesystem med visuel kontrol. Kilerne sidder fast, selv ved rystelser og vibrationer. Søjler og rammer forbindes med et specielt forbindelsessystem med en udvendig rørmuffe, der er stærkere end søjlen. Koblingssystemet giver ikke kun stabile og stærke stilladser, men også stilladser som kan følge den mest besværlige facade, uden at der bliver farlige huller i konstruktionen.

Hurtigt, også til hverdag

Der er sat mange verdensrekorder med +8, så det er bevisligt meget hurtigt at arbejde med. I hverdagen, hvor der ikke findes mange rette facader eller horisontale underlag, kommer systemet virkelig til sin ret, når stilladser skal monteres eller pilles ned. Med sit ergonomiske design og velafbalancerede komponenter med lav vægt, er systemet også behageligt at arbejde med i længden.

Det er alt sammen til din fordel, da der ganske enkelt skal bruges færre timer på montagearbejdet end med andre systemer. Det giver lavere omkostninger og en bedre totaløkonomi i dit projekt.

Vores stilladsmontører er professionelle fagfolk, der alle har gennemgået den 2-årige montøruddannelse.

Vi er naturligvis også leveringsdygtige i indretning og hjælpemidler, sikkerhedsløsninger og andet tilbehør.

Vores stilladser til udlejning

Klik på et punkt og læs mere

 • Hængestillads

  BERA Stilladser bygger hængestillads i stilladssystemet +8, og mulighederne er næsten uendelige. Hænge stilladser laves på høje bygninger og i forbindelse med industriopgaver.

  Hænge stilladser bruges i byggeri, hvor man ikke kan opstille stilladser fra terræn, men hvor det med fordel kan udføres ved at hænge stilladset ned ad fra toppen af bygningen. Særligt på høje bygninger.

   

   

 • Skinnestillads/rullestilladser

  Skinnestilladser opbygges på store gennemgående skinner som udlægges på terrænet. Herpå opbygges stilladset på hjul for at opnå en fleksibel løsning der ofte opbygges indvendig i store haller. Skinnestilladserne kan kunden selv flytte på skinnerne, til de varierende arbejdssteder.

  Rullestilladser findes i mange variationer. Dvs. stilladser kørende på stilladshjul. De mindste rullestilladser er de kendte aluminums rullestilladser.

  Større rullestilladser leveres og opstilles af BERA Stilladser, oftest til loftsarbejder i større haller og idrætshaller. Her udføres de som skråstilladser, der følger loftes hældning.

 • Facadestillads

  Facadestillads er rammestillads med konsoller, som bruges til tagudskiftning og facadearbejde på henholdsvis byejendomme samt villaer og parcelhuse og erhvervsbygninger.

  Hos BERA Stilladser er vores stilladsdæk med finer udfaset ved udgangen af 2016, og vi har nu udelukkende aluminiumsdæk i vores stilladser. Aluminiumsdæk i stilladser er langt at foretrække. Stilladsdæk i aluminium er skridsikker, når årstiden byder på sne og regn, da overfladen er perforeret.

  Samtidig med kan vi tilbyde højere belastningsklasser i stilladserne med stilladsdæk i aluminium, hvilket adskiller os fra øvrige stilladsfirmaer i branchen.

  Vi mener at stilladsdæk i aluminium er en investering i fremtiden, som skaber gode arbejdsbetingelser for brugerne af stilladset.

 • ERGO stillads/murerstillads

  ERGO stillads fra BERA Stilladser udføres i søjlestilladset +8, som opfylder fremtidens krav til ergonomi og logistik når der skal skiftes vinduer samtidig med opmuring, og tagudskiftning.

  ERGO stillads er fremtidens afløser til det traditionelle murerstillads.

  Kunden sparer tid og penge på ERGO stillads, fordi der er langt mindre arbejde for murer arbejds manden. Han flytter KUN med den indvendige konsol. Hoveddækkene i stilladset (mellem søjlerne) flyttes ALDRIG.

  Bredden på stilladset mellem søjlerne er 1,75 m. i dybden, hvortil kommer det indvendige konsoldæk på 0,6 m.

   

  ARBEJDSGANGEN ER:

  Konsoldækket sidder som udgangspunkt ud for hoveddækket.

  Konsoldækket flyttes 0,5 - 0,7 m. ned i forhold til hoveddækket. Her står mureren. Materialerne er i hoftehøjde. Der mureres 1 - 1,5 m. op.

  Herefter flyttes konsoldækket tilbage til udgangspositionen, d.v.s. ud for hoveddækket, hvor det efterlades. 

  Denne proces gentages ud for hvert hoveddæk i stilladset. 

   

 • Industristillads

  Krav til belastningen, kombineret med trange pladsforhold, gør det fleksible +8 stillads ideelt til stillads i industrien. Da de enkelte komponenter har lav egenvægt, men høj lastkapacitet, kan der endvidere bygges meget højt med systemet uden af gå på kompromis med sikkerheden.

 • Søjlestillads

  Søjlestillads i stilladssystemet +8, kan være en nødvendighed på byejendomme og erhvervsbygninger, da de enkelte komponenter har lav egenvægt med høj lastkapacitet. Ideelt til materialeplatforme, trappetårne og facadearbejde. 

  Søjlestillads i +8 stillads giver dig mulighed for at tilpasse højderne i stilladset efter etagehøjderne i bygningen, med ½ mtr. spring i dækhøjderne.

  Søjlestilladset i +8 er derfor den bedste stilladsløsning til vinduesudskiftning. Dels fordi dækhøjderne tilpasses under vinduerne, men også pga. den vertikale transport af vinduerne på stilladset. Stilladsbredden mellem søjlerne vil minium være 1,25 m. Samtidig er belastningsklassen fra klasse 4 og op til klasse 6, alt efter hvordan +8 stilladset vælges opbygget. Derfor er det vigtigt, at vi sammen med kunden laver en behovs afstemning.

 • Overdækning

  For håndværkerne på stilladset, er det en fordel at bruge overdækning fra BERA Stilladser, til at overdække hele byggerier eller bygninger der skal gennemgribende renoveres. Tidsplaner kan holdes året rundt og resultatet er effektiv byggestyring.

  Overdækninger bruges i højere grad end tidligere, for at optimere byggeprocessen og forkorte byggeperioden. Samtidig undgår man at tænke på dårligt vejr, og sparer tid i forhold til den daglige afdækning af tage og bygninger og løber ingen risiko for indtrængende vand og sne.

  Bedre byggeri er ofte resultatet af overdækning og inddækning med enten plastik eller offshore net.

 • Klimaskærm

  Klimaskærme monteres på toppen af stilladset i forbindelse med facaderenovering.
  Du får en tør facade og et godt slutresultat af facaderenoveringen.

 • GEDA-hejs / materialehejs

  Til aflastning af tunge løft samt til materialefremførsel, kan vi tilbyde elhejs med wire op til 160 kg. belastning.

  Vi kombinerer stillads med materialehejs af typen GEDA200Z samt GEDA300Z. Hejsene kan stoppe og dreje ind på hver dækhøjde med materialer.

  GEDA hejs - spar tid og optimer arbejdsmiljø og ergonomi.

  GEDA200Z (200 kg. lasteevne). Kurv kan højre - og venstre svinge.
  God til baggårde og elevatorskakte inde i bygninger.

  GEDA300Z (300 kg. lasteevne). Kurv kan højresvinge.
  Perfekt til stenhoveder ved op murring. Mulighed for montering af kaldefunktion.

  Der kan monteres galge på maskinerne til lange materialer

   

  Vi har også tagelevatorer i vores program, og vinduesløfter til brug på vores stilladser.

   

   

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os – Tryk på billedet for mail eller ring på vores direkte numre: